Stranka za BiH: Mladi su nova energija Stranke za BiH u Srebrenici
Foto: Stranka za BiH

Stranka za BiH: Mladi su nova energija Stranke za BiH u Srebrenici

U Kulturnom centru Srebrenica je u petak, 06.decembra 2013.godine održna izborna skupština za Opštinski savjet Stranke za Bosnu i Hercegovinu Srebrenica.

Skupštini je prisustvoalo 150 delegata iz svih mjesnih ogranaka, a posebno je važno istaći da je u sali bilo preko pedeset posto mladih članova Stranke za Bosnu i Hercegovinu.

Njihov daljnji angažman i učešće u radu opštinskog vijeća, su dokaz da je Stranka za Bosnu i Hercegovinu izvršila kadrovsku reformu na svim nivoima, pa tako i u Srebrenici.

Izbornoj skupštini su prisustvovali predsjednik SBiH Amer Jerlagić, generalni sekretar SBiH Salem Halilović, član Predsjedništva SBiH Sejfudin Hodžić i zamjenik predsjednika Glavnog odbora SBiH Kasim Brdar.

Izbornoj skupštini su se obratili predsjednik SBiH Amer Jerlagić i član Predsjedništva SBiH Sejfudin Hodžić.

[divider]

Tekst objavljen u rubrici Političke stranke je saopštenje pošiljatelja i prenešen je od riječi do riječi, bez sadržajnih ili drugih promjena. Za sadržaj teksta isključivo je odgovoran pošiljatelj. Portal Sarajevski.ba ne odgovara za bilo kakvu štetu koja može nastati kao posljedica ovog teksta.

Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.