O nama

Portal Sarajevski.ba nastao je u oktobru 2013. godine s ciljem promovisanja mladih novinara i studenata kojima nastoji da pruži priliku da steknu radno iskustvo.

Portal se primarno bavi lokalnim temama u Kantonu Sarajevo, te promocijom kulturnih i sportskih vrijednosti koje pruža glavni grad Bosne i Hercegovine. Također pratimo i sva aktuelna dešavanja u BiH, ali i iz regiona i svijeta.

Podržavamo argumentovano informisanje bez senzacionalističkog pristupa.

Trudimo se da našim čitaocima pružimo isključivo autorske članke kao i kvalitetnu selekciju drugih vijesti preuzetih ili obrađenih tekstova s drugih portala, uz obavezno navođenje autora.

Sarajevski.ba radi na volonterskoj osnovi i pruža mogućnost svim zainteresovanim da učestvuju u izradi sadržaja. Ako želite biti dio našeg tima – kontaktirajte nas putem adrese info@sarajevski.ba

Pretpostavlja se da ste korištenjem bilo kojeg dijela domene Sarajevski.ba, u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim sadržajem Opštih uslova korištenja kao i svim specifičnim pravilima koja su donesena za pojedine sastavne dijelove domene Sarajevski.ba, te da ste ih u potpunosti razumjeli i prihvatili.

Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.