SBB traži da FACE TV skloni Radončićevo ime
Foto:sbbbh.ba

SBB traži da FACE TV skloni Radončićevo ime

Povodom skandala u režiji BH Telekoma, kada je u izboru FACE televizijske kuće Fahrudin Radončić sa više od 39% glasova i superiornog prvog mjesta, za pola sata i neposredno uoči proglašenja za najpopularnijeg političara 2013. godine, fantomski “pao” na duplo manje procenata, SBB se zahvaljuje svima koji su svoj glas dali Radončiću.

Također, SBB pozdravlja odluku gospodina Senada Hadžifejzovića koji je odbio da proglasi lažnog pobjednika, jer je i njemu bilo jasno da BH Telekom frizira glasove za mnogo lošije rangiranog kandidata (Bakira Izetbegovića, koji je bio daleko iza Radončića i Komšića).

SBB moli sve one koji Radončića smatraju najpopularnijim političarem u BiH da ne učestvuju u nastavku glasačkog cirkusa u režiji onih koji su se bavili izbornim krađama, a isto čine čak i u poznatim TV emisijama. U ime gospodina Radončića, tražimo od FACE TV da se iz najavljenog nastavka očito neregularnog glasanja- nad kojim FACE TV nema nikakvu kontrolu – briše Radončićevo ime.

Naprosto, ljudi sa dignitetom nemaju potrebe da participiraju u nečuvenom poništavanju svake društvene ili medijske ideje na način kako to godinama prljavo čine politički i porodični mentori na mnogo važnijim stvarima kriminiziranog BH Telekoma.

[divider]

Tekst objavljen u rubrici Političke stranke je saopštenje pošiljatelja i prenešen je od riječi do riječi, bez sadržajnih ili drugih promjena. Za sadržaj teksta isključivo je odgovoran pošiljatelj. Portal Sarajevski.ba ne odgovara za bilo kakvu štetu koja može nastati kao posljedica ovog teksta.

Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.