Srđan Jevđević: Niste svjesni koliko je jedan stari čovjek sretan večeras (FOTO+VIDEO)
Foto: Samir Cacan, Sarajevski.ba

Srđan Jevđević: Niste svjesni koliko je jedan stari čovjek sretan večeras (FOTO+VIDEO)

Sarajevska publika je sinoć u Domu mladih imala prililku uživo slušati grupu Kultur Shock koji su u Sarajevo stigli u sklopu velike evropske turneje, te su predstavili novi album ”The IX Circles of Europe”.

POGLEDAJ GALERIJU

Atmosferu je zagrijala sarajevska grupa Footavci, a neke od pjesama koje su izveli su bile ”Prva ljubavna pjesma”, ”Madomoiselle” i ”Katarina”. Inače, Footavci su izabrani između pet bendova koji su se takmičili za predgrupu Kultur Shocka glasanjem na Facebook stranici Muzickazona.ba

U 22:30 sati na binu su izašli članovi grupe i započeli koncert. I ovim nastupom su oduševili Sarajlije i napravili sjajnu atmosferu. Svojim specifičnim nastupom na bini su se smjenjivali instrumenti, violina, saksofon, a Srđan Jevđević (Gino Banana), frontmen grupe je zasvirao trubu, a kasnije i narodni bubanj i time doveo atmosferu do usijanja. Publika je skakala i pjevala hitove ”Sarajevo”, ”Zumbul”, ”Nadjia”, ”Hashishi”, ”Mujo Kuje”.

Srđan Jevđević se više puta zahvalio sarajevskoj publici, a koncert je završen riječima ”Niste svjesni koliko je jedan stari čovjek sretan večeras”.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.