S(h)ankanje 2013 – najbolji zimski festival u BiH
Foto: sankanje.ba / Sarajevski.ba

S(h)ankanje 2013 – najbolji zimski festival u BiH

S(h)ankanje već treći put zaredom uspostavlja svoju bazu na planini Vlašić, a ove godine organizatori najavljuju najbolji provod do sada.

Vlašić zauzima značajno mjesto u turističkoj ponudi ovog područja zahvaljujući njenim šumama, pašnjacima i brojnim izvorima. Na Babanovcu (1260m), koji je s Travnikom povezan asfaltnom cestom dugom 20 km, nalazi se poznati centar za zimske sportove, kojim raspolaže sa pet skijaških liftova, staze za hodanje na skijama u ukupnoj dužini od 15 km i s četiri skakaonice.

U periodu od 20. do 22. Decembra 2013.godine planina Vlašić postat će dom svim ljubiteljima dobrog provoda i naravno zimskih sportova.

Ovaj put organizatori najavljuju nove stageove, više izvođača, nove dnevnih aktivnosti i mnogo nagrada, a sve je to razlog da se uputite na planinu Vlašić i provedete 3 nezaboravna dana.

Organizator ove nezaboravne trodnevne zabave na planini Vlašić od 20 do 22 decembra i ove godine je Turistička agencija – Sol Azur & Buena Vista.

Informacije o smještajnim kapacitetima možete pogledati na ovom linku.

Za sve potrebne dodatne informacije i rezervacije na brojeve telefona 033 550 540 i 033 550 561 ili putem oficijelne Facebook stranice Sol Azur & Buena Vista.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.