Sedam aplikacija za ‘Road Trip’
FOTO: venturebeat.com

Sedam aplikacija za ‘Road Trip’

Sve češće smo pirmorani biti sam svoj turistički vodič, no to i ne predstavlja veliki problem, s obzirom na to da je tehnologija napredovala do te mjere, da naši pametni telefoni imaju više informacija od pravih turističkih vodiča. Donosimo vam pregled najboljih aplikacija koje morate imati ako se sami spremate na svoj dugoplanirani „Road Trip“!

1. RoadNinja (Android i iOS)

Ako zapnete na putu, usred nedođije, RoadNinja će za vas pronaći najbližu benzinsku pumpu, restoran, parking, klub i to sve u radijusu od 3 milje. Pomoću aplikacije možete pratiti stvarne cijene goriva i pristupiti RoadNinja kuponima za popuste.

2. HotelsByMe (Android i iOS)

Šta ako u posljednji tren promijenite planove? Ova aplikacija će vam olakšati pronalazak smještaja u vašoj određenoj destinaciji, a pomoću nje je moguće rezervirati smještaj u čitavom svijetu. Aplikacija donosi podatke u stvarnom vremenu, a čak donosi i ocjene osoba koje su u pojedinim hotelima i boravile (u suradnji s Trip Advisorom).

3. Roadtrippers (iOS)

Ova aplikacija će vam olakšati pronalazak najboljih turističkih atrakcija koje preporučuju lokalni ljudi. Od restorana pa do malih preduzeća.

4. OpenTable (Android i iOS)

OpenTable je aplikacija koja vam pomaže pri rezervaciji stola u više od 20.000 restorana diljem Sjedinjenih Američkih Država i Kanade. Korisnici pomoću aplikacije skupljaju bodove koje naknadno mogu iskoristiti u jednom od OpenTable restorana.

5. FieldTrip (Android i iOS)

Vaš vodič za nepoznata, netaknuta ali zapanjujuća turistička odredišta. Ova aplikacija će vas odvesti na mjesta koja nisu turistički popularna, ali svojom ljepotom stoje rame uz rame najpoznatijim atrakcijama.

6. BatteryGuru (Android i iOS)

Ako koristite smartphone sigurno imate problema s baterijom – to je životna činjenica. Ova aplikacija prati rad na vašem smartphoneu i automatski prilagođava mobitel i korištenje baterije radi uštede same baterije. S ovom aplikacijom vaša će baterija trajati duže.

7. Postagram (Android i iOS)

Koliko ste puta slali razglednice svojim bakama i djedovima? Aplikacija Postagram omogućuje vam da zabilježite trenutak ili koristite slike s Facebooka ili Instagrama kako bi kreirali svoju razglednicu na Postagramu. Kako bi stvar bila još bolja, prava razglednica će stići na adresu koju ste naveli, i to po cijeni od samo 99 centi po razglednici!


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.