Prva fitness revolucija u Bosni i Hercegovini

Prva fitness revolucija u Bosni i Hercegovini

Udruženje za fitnes i rekreaciju Energija iz Sarajeva organizuje projekat zdravlja i mršanja na nivou cijele Bosne i Hercegovine u kojem mogu učestvovati svi zainteresovani i to potpuno besplatno. Cilj je da cijela država smrša 10.000 kg u roku od dva mjeseca koliko traje projekat. Prijave su već počele i traju do 01.12.2013. kada oficijelno projekat počinje.

Ovo je jedan pozitivan korak za sve one koji brinu do svog zdravlja, jer je danas potreba za kretanjem i pravilnom ishranom veća nego ikada. Program je tako zamišljen da bude dostupan svima, preko web stranice, Facebooka i emailova.

Projekat vodi Udruženje Energija sa sjedištem u Sarajevu, na čelu s višegodišnjim fitnes trenerom i savjetnikom za ishranu prof Džemalom Gekićem.

Program je za one koji tek planiraju početi vježbati, a i za one koji već vježbaju, za mlade i stare, te za sve one koji žele da regulišu tjelesnu težinu, poprave držanje tijela, riješe se bolova u leđima, povećaju kondiciju.

Učesnici će dobiti programe i upute za ishranu, programe treninga, redovne savjete, podršku na Facebook stranici, pitanja i odgovore, imat će vlastitog online fitnes trenera i još mnogo toga

Za učešće u izazovu prijavite se na www.10000kg.net, a za više informacija pogledajte na Facebook stranici


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.