Produžen period važenja prošlogodišnjih kupona
Foto: Srajevski.ba

Produžen period važenja prošlogodišnjih kupona

Iz Kantonalnog javnog komunalnog preduzeća GRAS-a obavještavaju učenike osnovnih i srednjih škola, redovne studente i penzionere koji posjeduju pretplatnu kartu za javni gradski prevoz za mart 2020.godine da je period važenja iste produžen do daljnjeg.

U saopćenju iz KJKP GRAS ističu da od ponedjeljka, 1. februara, počinje prodaja kupona za februar.

Navode i da će podajna mjesta Ćumurija, Otoka, Dobrinja i Ilidža raditi radnim danima od 1. do 10. februara od 7 do 16.30 sati, a od 11. februara do kraja mjeseca od 7 do 15 sati. Dok će Prodajna mjesta Alipašin Most, Nedžarići, Stup-pothodnik, Hadžići i Vogošća radnim danima raditi od 7 do 15 sati. Sva prodajna mjesta u subotu, 6. februara radit će od 8 do 13.30 sati.

Prodaja radničkih kupona zone A, pored uobičajenih prodajnih mjesta, vrši se i na kioscima GRAS-a koji se nalaze na Baščaršiji, Domu Armije, Marijinom Dvoru, Željezničkoj stanici i Čengić Vili.

Iz GRAS-a su obavjestili građane da će od ponedjeljka, 1. februara, zbog pojave klizišta na trasi, skraćeno saobraćati linija broj 76 Hadžići – Mokrine i to do Koščana, stajalište raskršće za Suhodol.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.