Predstavljamo Jagy Carriers mekano oblikovane nosiljke za bebe
Foto: Jagy Carriers

Predstavljamo Jagy Carriers mekano oblikovane nosiljke za bebe

Brend ergonomskih nosiljki za bebe pod nazivom “Jagy” projekat su sarajevske kompanije Pricha koja proizvodi i prodaje dječiju opremu, s posebnim akcentom na nosiljke za bebe.

Jagy nosiljke su plod ljubavi i iskustva koji su osigurali bebama ergonomski položaj prilikom nošenja. Omogućavaju nošenje bebe naprijed prema nosiocu, te na leđima, uz uvjet da se beba samostalno posjela.

Ove nosiljke se izrađuju u četiri veličine (baby, midi, toddler i preschool), a panel je podesiv po visini i širini, tako da raste zajedno sa vašom bebom.
Za mame i tate smo kreirali  pojas i naramenica koje se mogu prilagoditi različitim konstitucijama.

Izaberite Simply Jagy jednobojnu ili Jagy Fun šarenu nosiljku i uživajte u dugim šetanjama sa vašom porodicom.

Dostupan u prodavnicama širom BiH

Domaći brand nosiljki za bebe Jagy Carriers od sada je dostupan na policama 78 prodavnica u Bosni i Hercegovini.

Nosiljke za bebe, elastične marame za novorođenčad i bebe su dio asortimana bh. branda Jagy Carriers koji se može naći na policama u svim radnjama dm-a u Bosni i Hercegovini.

Nosiljke za bebe su postale must-have proizvod, te je potražnja za istim svaki dan sve veća.

Roditeljima olakšava svakodnevnicu, jer u nosiljkama beba se osjeća sigurnija, olakšava grčeve, a i odlazak u šetnju je postao jednostavniji. Misija Jagy Carriers jeste ponuditi roditeljima i bebama udoban i praktičan način nošenja, a da pri tome bude i dizajnerski atraktivan, primjetan i drugačiji od ostalih nosiljki na tržištu, saopćeno je iz kompanije.

Jagy Carriers je bosanskohercegovački brand koji proizvodi mekano oblikovane nosiljke za bebe, elastične marame, te dodatni asortiman poput gricki za nosiljke, pojasnih torbica, ruksaka i drugog “babywearing” asortimana.

Jagy Carriers nosiljke su rađene po EN standardima, te imaju Hip dysplasia certifikat koji potvrđuje da se radi o proizvodu koji podržava zdravi razvoj bebinih kukova. Nosiljke su podesive, te odgovaraju uzrastu beba od navršenih mjesec dana do dvije godine.

Međunarodni institut za displaziju kukova (IHDI) je priznao proizvode za povijanje i nošenje beba, koje proizvodi ova kompanija, kao jedinstvene proizvode koji potiču zdrav razvoj kukova kod djece. To je posebno važno u prvih šest mjeseci života kada kukovi brzo rastu.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.