Predstavljamo Boračko Jungle Fest
Foto: Jungle Tribe

Predstavljamo Boračko Jungle Fest

Na jednoj od najljepših lokacija u našoj zemlji. – Boračkom jezeru, od 20. i 21. augusta bit će održan Boračko Jungle Festival.

Riječ je o konceptu festivala koji je zamišljen kao projekt koji će Boračko jezero pozicionirati na kartu dobre zabave i odličnog provoda.

Organizatori najavljuju da tokom trajanja festivala posjetiocima neće ostati vremena za predah.

Budite dio priče od njenog samog početka i učestvujte u izgradnji festivala koji će prerasti u veliku tradicionalnu manifestaciju, okupljajući brojne posjetioce kako iz BiH i zemalja regiona, tako i brojne turiste iz svih krajeva svijeta.

U sklopu Boračko Jungle Festivala, bit će organizovana tri velika događaja – Biciklistička utrka, Party i Rafting.

  • Biciklistička utrka – vrhunski sportski spektakl, na kojem će učešće uzeti profesionalci i amateri. Najavljen je dolazak najboljih biciklista iz regije. U rekreativnom dijelu programa nastupit će free-style biciklisti koji će svojim akrobacijama na dva točka sigurno plijeniti pažnju.
  • Party – Zanimljiva scenografija, mnoštvo performera i vrhunski specijalni efekti po kojima će ovaj magični festival biti prepoznatljiv, upotpunjeni fantastičnom prirodom Boračkog jezera, predstavljat će pravu audio-vizualnu senzaciju za sve posjetioce festivala.
  • Rafting – Dan kada upoznajemo sve ljepote ove regije. Rafting na bilo kojoj rijeci predstavlja jedinstveno iskustvo. Ovo će za sve biti nezaboravan doživljaj, pun zabave, događaj koji će se svima urezati u pamćenje. Bit će to dan prožet smijehom, adrenalinom i sigurni smo da je kanjon Neretve idealno mjesto za kraj Festivala. Rafting u ljetnom periodu traje oko 4 sata i posjetioci će uživati u 18km dugom spuštanju.

Planirane aktivnosti za subotu 20. august 2016.

10:00 – Dolazak učesnika i smještaj u izabrane objekte.
10:30 do 13:00 – Piće dobrodošlice i upoznavanje sa planiranim događajima.
14:00 do 18:00 – Otvorenje manifestacije, biciklistička utrka. Najmasovnije takmičenje će biti BICIKLISTIČKA UTRKA. Očekuje se učešće više od stotinu biciklista iz cijele BiH, ali i iz regije. Nakon završetka utrke, turnira dodjela nagrada i priznanja, kako amaterima tako i profesionalnim biciklistima koji su bili učesnici.
18:00 do 20:00 – Beach party, zabava za sve učesnike na plaži Boračkog jezera, roštiljada.
22:00 do 02:00 – Party sa rezident DJ-evima koji će zabavljati prisutne. Pored toga za sve ljubitelje žive svirke bit će bend koji će se pobrinuti za dodatno dobru atmosferu.

Planirane aktivnosti za nedjelju 21. august 2016.
09:00 do 10:00 – Doručak
11:00 do 15:00 – Rafting
11:00 do 15:00 – Za one koji ne odu na rafting, bit će organizovan dnevni party, roštilj i društvene igre (između dvije vatre, odbojka, plivanje).
16:00 do 16:30 – Spremanje stvari i odlazak
17:00 do 18:00 – Fakultativni obilazak “Tito Bunkera” u Konjicu za sve zainteresirane
19:00 – Dolazak u Sarajevo!

Cijene: 
20KM – Participacija za učešće na biciklističkoj utrci
25KM – Noćenje/doručak, ulaznica za party
45KM – Rafting/ručak

  • Paket u kojem je uračunato sve gore navedeno košta 80 KM.

Nagrade:
Biciklistička utrka
1. Mjesto 500KM
2. Mjesto 300KM
3. Mjesto 200KM

NAPOMENA:
Broj mjesta je ograničen, rezervišite na vrijeme!
Info: boracko.jungle@gmail.com
Tel: 033 552-552


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.