Vesela zima uz MOA baggeek torbe i haljine

Vesela zima uz MOA baggeek torbe i haljine

Kada razgovaramo o torbicama, slažemo se da su one odraz osobnosti, stila, navika i potreba žena koje ih nose, ma koliko one bile modno diktirane, svake sezone.

Isto tako znamo da su pripadnice ljepšeg spola jako neodlučne, pogotovo kad je o torbama riječ. MOA baggeek je i do sada dizajnirala i izrađivala torbe s dva lica, ali nova kolekcija je posebna još i po tome što je svaka torba unikatna (jedinstvena). Mnoštvo boja i struktura, pogodnih za različite kombinacije, ipak svaka torba ima i drugu stranu, crnu, za svakodnevne kombinacije.

POGLEDAJ GALERIJU

Ova MOA zima sigurno neće biti monotona. Iako je neuobičajeno doba godine za objavljivanje nove kolekcije, Ana je odlučila da će nova kolekcija svjetlo dana ugledati baš u najradosnijem mjesecu u godini, pa je za paletu izabrala mnoštvo boja i dezena. Način na koji ih je kombinirala dat će vam cijeli spektar mogućnosti u vašim odjevnim kombinacija.

Ana Lukenda je grafička i produkt dizajnerica iz Ljubuškog, koja trenutno radi u Sarajevu. Prije dvije godine pokrenula je brend MOA baggeek, a ono što njen rad čini specifičnim je činjenica da je svaka torba unikatna, te pogodna za sve modne kombinacije.

MOA baggeek torbe, kao i haljine možete potražiti na:

https://www.facebook.com/moabaggeek/

https://www.instagram.com/moabaggeek/


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.