Potvrda iz Paninija: Albumi na bh. tržištu su lažni, a sličice povučene iz prodaje
Foto: Sarajevski.ba

Potvrda iz Paninija: Albumi na bh. tržištu su lažni, a sličice povučene iz prodaje

Na žalost mnogih koji su odlučili uramiti prvi album u kojem se nalazi reprezentacija BiH, iz Paninija je potvrđeno da se na bh. tržištu nalazi falsifikat. S obzirom na šokantnu vijest, naređeno je da se sve sličice povuku iz prodaje, dok se ne dođe do saznanja kako se ova sramotna situacija desila.

Svjedoci smo atrakcije koja je zavladala gradom, gdje je duh djetinjstva vraćen u sve generacije. Nije nepoznanica da mnogi građani BiH sa zadovoljstvom u redu čekaju za paketić sličica ili se u putu sretnu i razmjenjuju duple. Čak šta više ova zanimacija postale je uzbuđujuća svakodnevnica za veoma kratko vrijeme.

Iz Paninija također poručuju da nema razloga za paniku, jer će se situacija u roku od mjesec dana riješiti. Također, mole građane da se strpe i da iskažu razumijevanje prema problemu sa kojim su se susreli.

Aprililili želi vam Sarajevski.ba, obrišite znoj sa čela, odbacite razočarenje i požurite do prve trafike i kupite paketić sličica, jer sve što je napisano bila je mala šala za ovaj divan prvoaprilski dan!

Tekst je satiričnog karaktera!


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.