Mostar Summer Fest: Ne propustite najbolju festivalsku zabavu koja vas čeka u Jäger Zoni

Mostar Summer Fest: Ne propustite najbolju festivalsku zabavu koja vas čeka u Jäger Zoni

Sezona festivala je počela, a gdje je dobra muzika i odlična zabava, tu je i Jägermeister. Prva u nizu ovogodišnjih festivalskih priča, čiji će dio biti i najpoznatije njemačko piće, je Mostar Summer Fest.

Jäger zona i ovaj put bit će mjesto susreta svih mladih kojima je cilj dobro se zabaviti, uživati u svim sadržajima koje je Jelen pripremio za njih i naravno, osvježiti se ledeno – hladnim  Jägermeisterom.

Jägerov Jelen poziva sve posjetioce da ga posjete u šatoru gdje se nalaze stolni nogomet i pikado, a svi zainteresirani imat će priliku odmjeriti s njim snage u ovim igrama. Za one koji ipak odmarajući vraćaju energiju koju su izgubili prateći ritam, više su na raspolaganju udobni taburei i ležaljke, a sigurno će se svi rashladiti veličanstvenim okusom Jäger Fresh i Jäger Q koktela ili čistim Jägerom ohlađenim na idealnih -18°C.

Festivali su idealna prilika da probudite kreativce u sebi i odvažite se isprobati najrazličitije frizure. Da bi bili moderni i u trendu, pobrinut će se djevojke u Jäger zoni, koje će biti na raspolaganju isplesti trendi pletenice svim zainteresiranima koji budu pili Jägermeister. Fotkom nove frizure ne zaboravite se pohvaliti na društvenim mrežama.

U slučaju da još uvijek niste nabavili svoju ulaznicu za Mostar Summer Fest, posjetite Jägermeister stranicu  na Facebooku ili Instagramu i sudjelujte u nagradnoj igri. Sve što trebate učiniti jest podijeliti na Jägermeisterov postavljeni Facebook status fotografiju s osobom s kojom biste išli na festival i naravno Jägermeisterom, a uz malo sreće ulaznice će biti vaše. Na Instagram profilu birat će se nakreativniji hashtag. Budite i vi dio Jäger Zone i uživajte u odličnoj zabavi.

Are you in?


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.