MojaTorta.ba – Savršene torte na dohvat ruke

Spazio Caffe Manuel Sarajevo, italijanska kafeterija u srcu Sarajeva, već duži niz godina je prepoznatljiv kutak za sve ljubitelje napitaka od kafe i čokolade. Mjesto u kojem pored ovih napitaka možete uživati u zdravom kutku, bogatoj ponudi salata, izvornom italijanskom sladoledu i ukusnim poslasticama iz naše radionice – kolačima i tortama.

Od samog početka želimo samo najbolje jer naši posjetioci ne zaslužuju ništa manje. Vaši komentari nam pokazuju da smo uspjeli zadovoljiti vaš kvalitet. Zato za one kojima je stalo do kvaliteta hrane i pića, one koji imaju premalo vremena, a previše želja i obaveza, one koji žele da vrijeme provedeno u kuhinji zamijene za vrijeme sa dragim osobama, i konačno, sve one koji jednostavno ne mogu da odole dobrom slatkišu,  Spazio Caffé Sarajevo je pokrenuo internet portal MojaTorta.ba gdje u samo nekoliko koraka možete odabrati i naručiti slatkiš koji žele.

Odabrana poslastica – kolač ili torta stići će u kratkom roku na željenu adresu. Isporuka je moguća ne samo na kućne adrese, već i direktno u firme kod onih koji žele da svježim kolačima počaste kolege…

Narudžbom torti iz radionice Spazio Caffé-a svoje mališane počastite ukusnom poslasticom, goste oduševite desertom sjajnog izgleda i savršenog ukusa, a sebe poštedite dodatne obaveze.

POGLEDAJ GALERIJU

Naš tim vrijednih poslastičara i dekoratera, svakog dana pripremaju brojne poslastice, u želji da ono u šta su pretočili svoje znanje, ljubav i pažnju, podijele sa svima koji dijele našu strast prema slatkim zalogajima. Svi kolači su izrađeni ručno od najkvalitetnijih prirodnih namirnica, lijepo ukrašeni spolja a ukusni i sočni iznutra.

Naše torte i kolači su idealni za sve prilike, bilo da je riječ o rođendanu,  vjenčanju, godišnjici ili obilježavanju  važnog datuma u vašem životu.

MojaTorta.ba – Vaš prijatelj u svakodnevnevnici, ali i u životno bitnim trenutcima koje ćemo sigurno dodatno učiniti ljepšim.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.