Moćan zvuk uz nove Sony prenosive bežične zvučnike
Foto: Sony

Moćan zvuk uz nove Sony prenosive bežične zvučnike

Uz tri nova modela Sony prenosivih bežičnih zvučnika (SRS-X11/SRS-X33/SRS-X55) moguće je uživati u kombinaciji moćnog kvaliteta zvuka i Bluetooth / NFC veze, pomoću koje je lako pametne uređaje povezati sa zvučnicima i slušat odabranu muzičku listu.

Sony je vodeći svjetski inovator u oblasti audio, video i informacione tehnologije, kako za potrošačko, tako i za profesionalno tržište. Sony je poznat po svojim audio-vizuelnim proizvodima, kao što su BRAVIA LCD televizor visoke rezolucije, Cyber-shot digitalni fotoaparat, Handycam kamera, „α“ (Alfa) SLR digitalni fotoaparat, Sony Tablet i Walkman MP3 plejer, kao i po svojim VAIO™ računarima i 3D opremi za profesionalne prenose visoke rezolucije.

Audio iskustvo ljubitelja bežičnog slušanja je dodatno poboljšano Sony tehnologijom koja pruža nevjerovatan kvalitet zvuka i preko Bluetooth veze. Modeli SRS-X33 i SRS-X55 sadrže novu Sony LDAC audio tehnologiju koja omogućava da Bluetooth vezom prenesete do tri puta više podataka nego što je moguće uz postojeće bežične tehnologije, uz veći kvalitet bežičnog uživanja u muzici.

Zahvaljujući Sony S-Master digitalnom pojačalu, DSEE poboljšavanju i ClearAudio+ tehnologiji, SRS-X33 i SRS-X55 zvučnici donose moćni bas, jasnoću i uspostavljaju audio kvalitet koji daje bogat i prefinjen zvuk.

Zvuk na kub – ­SRS-X11

Sa svojim kompaktnim kockastim dizajnom (61mm x 61mm x 61mm), model SRS-X11 je zauzeo mjesto najmanjeg zvučnika u svom rangu. U tijelu malih dimenzija krije se impresivan zvuk koji nastaje spojem izlazne snage od 10W i dva pasivna hladnjaka za uživanje u tonovima bogatog i dubokog basa.

Bežični zvučnik

Foto: Sony

Uz pomoć Speaker Add funkcije povežite dvije SRS-X11 jedinice kako biste stvorili duplo jači zvuk u Double režimu ili podijelite zvučni signal za stereo zvuk, preko Stereo režima.

Ugrađene punjive baterije traju približno 12 sati i omogućavaju Vam da plešete uz omiljene ritmove čitav dan. Model SRS-X11 će biti dostupan od aprila 2015. godine, u četiri različite boje (crna, plava, bijela i crvena), a sadržat će i silikonski kaiš, za lakšu prenosivost.

Kvalitet zvuka u manjem pakovanju – SRS-X33

Zvučnik SRS-X33 je 20 odsto manji od svog prethodnika, modela SRS-X3, ali uprkos svojim malim dimenzijama (185x60x59mm) zadržava podjednako impresivan audio kvalitet.

Bežični zvučnik

Foto: Sony

Idealan je partner za izležavanje na suncu, a njegova interna punjiva baterija koja traje do 12 sati, vas nikad neće iznevjeriti.

Sa ukupnom izlaznom snagom od 20W dvokanalnog sistema zvučnika i dualnim pasivnim hladnjacima, koji omogućavaju dublju reprodukciju basa, omiljene hitove moguće je „odvrnuti do daske”, bez distorzije zvuka.

Model SRS-X33 će biti dostupan od maja 2015. godine u crnoj, bijeloj, crvenoj i plavoj boji.

Zvučnik za svaku priliku – SRS-X55

Ovaj veoma elegantno dizajniran model (SRS-X55) doseže nove nivoe audio kvaliteta, a njegov 2.1-kanalni sistem i dualni pasivni hladnjaci uspijevaju da isporuče izlaznu snagu od 30W, koja obara sa nogu.

Bežični zvučnik

Foto: Sony

Bilo da sami pjevate u kuhinji ili slušate muziku u društvu najbližih, uz ugrađenu punjivu bateriju koja traje do 10 sati, imaćete dovoljno vremena za preslušavanje omiljenog zvuka.

Model SRS-X55 će biti dostupan od maja 2015. godine, u crnoj i bijeloj boji, navode iz komapanije Sony.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.