Instagram profili vrijedni vaše pažnje
Foto: dnevnik.hr

Instagram profili vrijedni vaše pažnje

Pravo je vrijeme da napravite mjesta na vašem telefonu za sve one divne krajolike, kuću zbog koje će vam se istopiti srce, modno osvještenu dječicu, hranu zbog koje vam ide voda na usta ili maštovite slike jedne pjevačice. Instagram ima preko 130 miliona aktivnih korisnika, međutim rijetko ko od nas koristi opciju ‘Explore’ za istraživanje kreativnih i zanimljivih sadržaja. Da bi izbjegli skoro pa iste slike ljudi koje pratimo pročitajte nešto više o ovim kreativnim profilima.
Volite živopisne predjele? 
Foto: muradoosmann

Foto: muradoosmann

Romantični ste? Ovo je onda pravi profil za vas. Murad Osman ruski producent snimio je svoja putovanja iu ugla muškarca kojeg djevojka vodi za ruku oko svijeta. Od istoka do zapada, Muradova ljepša polovina Natalie Zaharova vodila ga je na sve četiri strane svijeta što je on zabilježio aparatom.

Slabi ste na malu djecu i volite modu?
Foto: fashionkids

Foto: fashionkids

Profil Fashion Kids je kreiran u Brazilu, pokrenuo ga je Wilson Dorigon u februaru 2012. godine kako bi inspirisao roditelje i sve one koji vole dječiju modu. Djeca čije kombinacije budu objavljene na ovom profilu momentalno postaju male zvjezde.
Da li ste za lijepu i ukusnu hranu?
Foto: lovefood

Foto: lovefood

Ovo je najpraćeniji profil na ovoj društvenoj mreži iz oblasti hrane, ima preko 70 000 ljudi. Ukoliko ste i vi ljubitelj ovakvih fotografija imate priliku da pošaljete neki od svojih uradaka. Da bi se objavila  vaša fotografija prvo mora proći strogu selekciju na Instagramu, jer ipak će vaše djelo vidjeti skoro milion ljudi.
Zanima vas kako žive poznati?
Foto: beyonce

Foto: beyonce

Većina poznatih ne zna da koristi Instagram i često pretjeruju sa brojem objava, a da ne spominjemo kreativnost, rijetki su oni koji zaista insprišu. Jedna od njih je Beyonce Knowles , njene fotografije su prava mala umjetniča djela.
 

 

 
 

Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.