I ove godine za sve ljubitelje rakije “Spirit Fest Sarajevo”

I ove godine za sve ljubitelje rakije “Spirit Fest Sarajevo”

U prelijepoj Sali My Face-a na Vilsonovom šetalištu, danas počinje 4. Internacionalni Festival žestokog pića i rakija “Spirit Fest Sarajevo” koji svoja vrata za poštovaoce dobre kapljice otvara u 16 h.

Na festivalu će se predstaviti vrhunske rakije i žestoka pića iz Bosne i Hercegovine i Regiona, te zbog toga smatramo da će ovogodišnji festival zasigurno biti adresa za mnoge koji žele da probaju razne okuse rakija od voća i grožđa, likere ili možda specijalne rakije.

Veliki broj rakija se takmičilo za najbolju rakiju festivala i stručna komisija nije imala lagan zadatak jer se radi o vrhunskim rakijama koji iz godine u godinu podižu svoj kvalitet proizvoda.

Pored rakija i žestokih pića na festivalu će se prezentirati i proizvođači sira kao i mesne industrije.

Posjetioci će tokom festivalskog dana, pored degustacija uživati i u muzičkom programu koji počinje u 20 h uz Classico band.

Dodijela plaketa je planirana za 21 h a pored plaketa za najbolje ocijenjene rakije festival će uručiti i zlatnu medalju za „Naj Lokera“ festivala za 2016-u godinu.

Nagradni fond za posjetioce je obezbjedio Hotel Termag Jahorina koji će kao i prethodne godine uručiti tri vaučera za najsretnije dobitnike.

Spirit Fest Sarajevo Vas poziva da budete dio zimske priče uz žestoka pića i rakije.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.