Kiša R&R na Sarajevo Beer Festivalu

Publika je drugu noć Konzum Sarajevo Beer Festivala mogla da uživa u odličnim nastupima regionalnih bendova Pips, Chips i Videoclips, Električni orgazam i S.A.R.S. Kiša je malo uspjela ugasiti atmosferu tokom nastupa zagrebačkog benda, ali onim najvjernijim fanovima to nije smetalo da se dobro zabavljaju. Ostali su nastup "Pipsa" slušali "na suhom" ispod šatora i uz pivo. Za vrijeme nastupa Električnog orgazma kiše skoro da nije ni bilo, pa je na prostoru ispred bine okupilo znatno više ljudi da slušaju sjajnu svirku Električnog orgazama.
Pod Festivalskim šatorima, i ove noći, posjetioci su se zabavljali uz brojna takmičenja i nagradne igre koje su pripremili pivari.
Najenergičniji trenutak njihovog nastupa bio je kada je publika plesala i u glas pjevala sa Srđanom Gojkovićem "Igra r'n'r cijela Jugoslavija". Sveže amputirana ruka Satrijanija, popularni S.A.R.S., uvijek  je rado viđen gost u Sarajevu. Žarko Kovačević Žare i društvo su energičnom svirkom i najvećim hitovima doveli atmosferu do usijanja.
Posljednju noć Sarajevo Beer Festivala, otvoriće Sassja a slijede Psihomodo Pop i Kultur Shock. Kapije na Zetri će biti otvorene od 15 sati, a ulaz je besplatan sve do 18 sati.

Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.