FOTO: BH Telecom i Samsung predstavili novi Galaxy S6

Novi uređaj odlikuje elegantan diazjn i vrhunske performanse te raznovrsne mogućnosti punjenja baterije. Korisnicima BH Telecoma dostupan je od 24. aprila na svim prodajnim mjestima

Sarajevo, 24. aprila, 2015.- Predstavnici kompanija BH Telecom i Samsung danas su u Sarajevu predstavili najnoviji model mobilnog telefona, Samsung Galaxy S6, koji korisnicima nudi vrhunsko mobilno iskustvo. Novi Samsung flagship bit će u ponudi BH Telecoma od 24. aprila, sa mogućnošću kupovine na 12 ili 24 mjesečne rate uz postpaid pakete.

Ovaj bezvremenski dizajn zahtjevao je pionirsku tehnologiju izrade i kontrolu kvaliteta, što izdvaja model Galaxy S6 od svih drugih mobilnih uređaja na svijetu. Novi model opremljen je potpuno novim Samsung procesorima. Naravno, vrijedi spomenuti da uređaji u Galaxy S6 seriji posjeduju mogućnost brzog, ali i bežičnog punjenja. Raduje me što su od danas dostupni i našim korisnicima u Bosni i Hercegovini“, kazao je Belizar Zečić, voditelj odjela telekomunikacija u kompaniji Samsung Electronics.

Samsung Galaxy S6 izrađen je od metala i stakla, a predstavlja spoj elegantnog dizajna i vrhunskih performansi. Kućište dolazi u paleti živopisnih boja kao što su crni safir, bijeli biser, zlato i platina, a uz izuzetno čvrst okvir od brušenog aluminija, poleđinu i zaslon Samsung je „pokrio“ izuzetno kvalitetnim i otpornim staklom.

S ugrađenom certificiranom tehnologijom za bežično punjenje WPC i PMA, Samsung Galaxy S6 postavlja standard u industriji univerzalnog bežičnog punjenja. Kompatibilan je sa svakim bežičnim punjačem koji se nalazi na tržištu, a koji podržava standarde WPC i PMA. Također, uređaj je moguće nevjerovatno brzo puniti preko kabla, do čak 1,5 puta brže u poređenju s uređajem Samsung Galaxy S5, osiguravajući oko četiri sata korištenja nakon samo 10 minuta punjenja.

Sretni smo što će ljubitelji pametnih telefona u BiH imati priliku isprobati nove, vrhunske Samsungove uređaje. Ovo je još jedan dokaz da BH Telecom svojim korisnicima nudi samo najbolje i da idemo u korak sa svjetskim trendovima. S novim modelima pametnih telefona Samsung najavljuje novu eru mobilne telefonije“, istakao je Hamdo Katica, direktor Izvršne direkcije za razvoj poslovanja BH Telecoma

U odličnoj zabavi, uz vrhunskog DJ-a, protekla je promocija novih Samsungovih uređaja. Prisutni su uživali u brojnim iznenađenjima, osvježavajućim koktelima a imali su priliku učestvovati i u zanimljivoj nagradnoj igri u kojoj su dvoje najsretnijih među njima na poklon dobili novi Samsung Galaxy S6. Posebnu pažnju prisutnih privukla je „potraga za blagom“ u vidu skrivenih poklona širom Sarajevo City Centra.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.