VIDEO: LeBron se fizički želio obračunati s Teletovićem
Foto: YouTube / ESPN

VIDEO: LeBron se fizički želio obračunati s Teletovićem

Košarkaši Brooklyn Netsa nakon dva produžetka slavili su na svom parketu protiv ekipe Miamija 104:95. Naš reprezentativac Mirza Teletović na parketu je proveo nešto više od četrnaest minuta i za to vrijeme postigao samo jednu tricu, te oduzeo jednu loptu. U četvrtoj četvrtini naš reprezentativac je nesportski zaustavio LeBroj Jamesa koji se nakon toga fizički želio obračunati s našim kapitenom.

Prva četvrtina donijela je izjednačenu igru, te je na semaforu stajalo 33:32 za Netse. Odlijepili su se domaći do odlaska na odmor na osam poena razlike (53:45). Bolji su košarkaši Brooklyna bili i u trećoj dionici te povećali prednost na dvanaest poena (76:64), a upravo s tom razlikom su izgubili posljednji period (89:89), te su tako morali u produžetke. Ukupno osam poena, po četiri na obje strane postignuto je u prvom produžetku, ali su u drugom Netsi skupili snagu i na krau zasluženo slavili.

Usporeni snimak pokazuje da je LeBron prethodno napravio prekršaj nad Kirilenkom.

Najbolji na parketu bio je LeBron James s 36 postignutih poena, ali to nije bilo dovoljno Heatu da slavi u Brooklynu. Netse je do pobjede predvodio Joe Johnson s 32 postignuta poena.

http://www.youtube.com/watch?v=8m76OeWHTTo


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.