Velež na Policama, Zrinjski dočekuje Zvijezdu
Foto: Sarajevski.ba

Velež na Policama, Zrinjski dočekuje Zvijezdu

Danas su na rasporedu četiri utakmice 18. kola BH Telecom Premijer lige BiH.

Mostarski Velež putuje u Trebinje gdje će tražiti sedmu prvenstvenu pobjedu i, uz eventualne kikseve konkurenata, nastaviti borbu za Evropu. Leotar je ove sezone glavni kandidat za ispadanje iz društva najboljih, a ukoliko danas izgube bodove, gotovo je sigurno da će od naredne sezone igrati u Prvoj ligi RS. Susret na Policama počinje u 13.00 sati.

Zrinjski će na svom terenu dočekati nezgodnu Zvijezdu. Zrinjski je u prethodnom kolu ubilježio veoma važna tri boda u Prijedoru, a danas je Plemićima pobjeda imperativ u borbi za sami vrh. Zvijezda danas može igrati rasterečeno jer se nalaze u “zlatnoj sredini”, na osmom mjestu na tabeli. Utakmica počinje u 15.00 sati.

“Kralj remija” ove sezone, zenički Čelik, na svom stadionu će dočekati Mladost iz Velike Obarske. Čelik je u prošlom kolu izvukao bod sa Otoke i sigurno je da su igrači dobili na samopouzdanju pred današnji susret. Mladost je na 13. mjestu, sa samo dva boda prednosti u odnosu na opasnu zonu. Ovi rivali svoju utakmicu igraju u 13.00 sati.

U četvrtoj današnjoj utakmici, Radnik će od 13.00 ugostiti Travnik.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.