Sušić: Nećemo razočarati naše navijače, žao mi je što Messi neće igrati
FOTO: nfsbih.ba

Sušić: Nećemo razočarati naše navijače, žao mi je što Messi neće igrati

FOTO: nfsbih.ba

FOTO: nfsbih.ba

Fudbalska reprezentacija BiH će kasno večeras u St. Louisu odigrati prijateljski susret protiv reprezentacije Argentine, a selektor Safet Sušić održao je u nedjelju naveče press konferenciju koja je izazvala veliko interesovanje medija.

Selektor je izjavio da Sejada Salihovića neće igrati, jer je povrijedio mišić juče na treningu i s obzirom da je ovo prijateljska utakmica nema potrebe da rizikuje. Osim toga ova povreda iziskuje da se jedno vrijeme odmori.

Sušić je rekao da mu je žao što ne igra Messi, jer bi volio da igra protiv Argentine u najjačem sastavu, ali istaknuo je da je Argentina i bez Messija vrlo jaka reprezentacija. Selektor ne može da obeća pobjedu, ali je najavio borbu devedeset minuta.

Osvrnuo se selektor i na atmosferu na tribinama, i smatra da gdje god da igramo uvijek imamo veliku podršku i osjećamo se kao da igramo kod kuće. “Kad je riječ o navijačima u St. Luisu to je za nas još jedan motiv više, ali i obaveza da ne razočaramo sve te ljude koji sutra dođu na utakmicu”. izjavio je Sušić.

Utakmica se igra večeras u 19:30 sati po lokalnom vremenu u St. Louisu, odnosno u utorak u 2:30 sati po našem vremenu. Direktan prijenos možete pratiti na FACE TV.

 

 

 


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.