Rukometna reprezentacija BiH dobila fan shop

Navijači Bosne i Hercegovine od danas će moći kupovati dresove, ali i druge artikle rukometne reprezentacije naše zemlje u prvom fan shopu koji je danas otvoren u Super Konzumu u Ložioničkoj 16. "Zaista nam je drago što navijačima i ljubiteljima rukometa možemo podariti kutak u kojem će pronaći brojne originalne artikle", kazao je Adnan Šteta, izvršni direktor Konzuma BiH, te dodao da su presretni što na na ovaj način mogu doprinijeti razvoju rukometa u BiH. "Ljetos smo s Konzumom potpisali sponzorski ugovor, a sada ulazimo u jedan novi partnerski odnos. Ovaj fan shop dodatno će nam pomoći u našim naporima i ovom prilikom Konzumu se od srca zahvaljujem na tome. Bit će ovo velika pomoć nama, rukometašima, ali i mladim generacijama pred kojima je sjajna sportska budućnost", kazao je generalni sekretar Rukometnog saveza BiH Smajo Karačić.
Posjetioci osim dresova mogu kupiti i majice, kape, šalove, šolje, jastuke, trenerke, ruksake, torbe, čarape s motivima rukometnih Zmajeva.
Sportska oprema koja se nalazi u ovom fan shopu je bosanskohercegovački brand HAAD get a game, Adnana Hajrulahovića. "Izuzetna mi je čast što će HAAD opremu, nakon košarkaške reprezentacije, nositi i rukometni Zmajevi. Naša definicija je graditi bh. društvo. Nafaku smo zašili na dresove i nadam se da će ih nositi u nove pobjede. Hvala i Konzumu koji je prepoznao važnost projekta, podržao domaću proizvodnju i otvorio fan shop našoj rukometnoj reprezentaciji., jer ovi momci to zaslužuju", kazao je Hajrulahović, modni dizajner i jedini proizvođač sportske opreme u BiH.

Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.