Održana prva sjednica novog Upravnog odbora FK Željezničar
Foto: Damir Hajdarbašić, Sarajevski.ba

Održana prva sjednica novog Upravnog odbora FK Željezničar

Prva sjednica novog Upravnog odbora FK Željezničar održana je sinoć Plavom salonu i putem video linka.

Novi predsjednik tima sa Grbavice Samir Cerić istakao je da se razgovaralo aktuelnim pitanjima koji već duže vrijeme su goruća tema u Zvorničkoj 27.

“Razgovaralo se po pitanju tekućih problema od finansija do usklađivanja statuta i novog modaliteta vezano za investicije i generalno razmatranje sljedećih koraka i načina na koji možemo u najkraćem vremenskom periodu postaviti klub na zdrave noge. Na taj način želimo ući u kraj sezone uz nadu osvajanja jednog od trofeja”, kazao je novi predsjednik Željezničara Samir Cerić, a objavljeno na oficijelnoj stranici kluba.

Sjednica je održana bez prisustva novog člana Upravnog odbora Sam. X Lija, ali je Cerić istakao da će tokom sedmice, sa Sam. X Lijem razraditi novu strategiju po pitanju sponzorstva, investitora i sportsko-tehnoloških solucija.

Podsjećamo, Željezničar je prije nekoliko dana dobio novog predsjednika, te dva nova člana Upravnog odbora. Već pomenuti Cerić je novi predsjednik FK Željezničar, a dosadašnji Upravni odbor pojačan je s Dinom Osmanovićem i Sam. X Lijem.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.