Milan protutnjao Glasgowom, Barcelona poražena od Ajaxa (VIDEO)

Milan protutnjao Glasgowom, Barcelona poražena od Ajaxa (VIDEO)

Schalke našeg Kolašinca odigrao je neriješeno 0:0 u gostima kod Steaue Bukurešt. Naš reprezentativac nije ulazio u igru. U drugoj utakmici ove grupe, Basel je ponovo priredio iznenađenje Chelsea i savladao Engleze na svom terenu golom Salaha u 87. minuti.

U grupi F se nastavlja borba za prolaz u narednu fazu između Borussie i Napolija. U direktnom dvoboju, Dortmund je slavio sa 3:1 i bodovno se poravnao sa Napolijem. Arsenal je na svom terenu rutinski savladao Marseille rezultatom 2:0. Oba gola je postigao Willshere.

Na obje utakmice grupe H postignuti su isti rezultati. Zenit je na svom terenu remizirao sa Atletico Madridom 1:1, dok je iznenađenje priredila Austrija iz Beča odigravši 1:1 u gostima kod Porta.

U posljednjoj grupi, Ajax je savladao Barcelonu 2:1. Holanđani su nakon prvih 45. minuta vodili sa 2:0 golovima Serera i Hoesena. Barca je prednost smanjila u 48. minuti preko Xavija. U Glasgowu, Milan je deklasirao domaći Celtic rezultatom 3:0. Škotima su presudili Kaka, Zapata i Balotelli.

http://www.youtube.com/watch?v=PhRN-bL4v1s


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.