Ikande: “Očekujemo pobjedu protiv Zrinjskog.”
Harmony Ikande; Foto: Denis Ruvić, Sarajevski.ba

Ikande: “Očekujemo pobjedu protiv Zrinjskog.”

presica sarajevo

Harmony Ikande; Foto: Denis Ruvić, Sarajevski.ba

Fudbalski klub Sarajevo će u petak 14.08.2015. godine dočekati ekipu Zrinjskog u sklopu petog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Pred ovaj derbi meč u prostorijama bordo kluba održana je pres konferencija na kojoj su se medijima obratili trener tima Dženan Uščuplić i fudbaler Harmony Ikande.

Presica Sarajevo

Foto: Denis Ruvić, Sarajevski.ba

“Zrinjski je prvi na tabeli, iz tri utakmice imaju devet bodova i ja im čestitam na tome.” rekao je Uščuplić i dodao kako i Sarajevo ima cilj da osvaja bodove protiv izuzetno kvalitetne ekipe iz Mostara. Trener Sarajeva je još dodao: “Pokušaćemo da držati visok ritam utakmice, visoku igru i kombinatoriku kao i protiv ekipe Širokog brijega. Ono što očekujem je da bude između osam i deset hiljada navijača i da nam pomognu da dođemo do pobjede”.

presica sarajevo

Dženan Uščuplić; Foto: Denis Ruvić, Sarajevski.ba

Pobjedu protiv ekipe Zrinjskog očekuje i nigerijac Ikande: “Očekujemo pobjedu protiv kvalitetne ekipe Zrinjskog i učinićemo sve da slavimo u sutrašnjoj utakmici”.

Šampion naše države u ovom meču neće moći računati na Miloša Stojčeva, koji je tokom sedmice potpisao za Atromitos iz Grčke, kao ni Gojka Cimirota koji je na izlaznim vratima kluba.

Utakmica se igra u petak 14.08.2015. u 20.00


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.