Ibišević strijelac i asistent, Džeki 19 minuta u porazu od Sunderlanda (VIDEO)

Ibišević strijelac i asistent, Džeki 19 minuta u porazu od Sunderlanda (VIDEO)

U duelu između Freiburga i Stuttgarta, naš reprezentativac, Vedad Ibišević je postigao pogodak u devetoj minuti igre, a samo minutu nakon toga je asistirao Werneru za novi pogodak. Hanke je golom u 78. minuti vratio Freiburg u igru, ali je samo četiri minute poslije Werner svojim drugim golom potvrdio pobjedu Stuttgarta.

Najbolji strijelac reprezentacije BiH, Edin Džeko, i danas je dobio malu minutažu. Edin je u igru ušao u 71. minuti umjesto Alvara Negreda. Džekin City je poražen na gostovanju kod Sunderlanda rezultatom 1:0. Gol odluke je postigao Bardsley u 11. minuti.

Još jedan reprezentativac naše zemlje koji igra u Engleskoj, Asmir Begović, branio je svih 90 minuta u remiju svog Stokea protiv Swansea 3:3. Stoke je nakon prvog dijela vodio sa 2:0 golovima Waltersa i Irelanda. Preokret na 3:2 domaćinima su donijeli Wilfried sa dva gola i Dyer. Konačnih 3:3 i bitan bod Stokeu donosi Adam u 95. minuti.

Sassuolo je danas napravio iznenađenje u Italiji i oduzeo bod Romi sa Olimpica. Roma je povela u 11. minuti nakon autogola Longhia. Gosti su do remija stigli u 94. minuti preko Berardia. Miralem Pjanić je odigrao 76 minuta.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.