FOTO: Veteranima dubrovačkog Juga pehar vaterpolo turnira “Sarajevo 2015”

Olimpijskom bazen Otoka u Sarajevu bio je domaćin prvog Vaterpolo turnira za veterana "Sarajevo 2015" u organizaciji Udruženja za promociju zdravog života “WOLFIE” i suorganizaciji Javnog preduzeća “Olimpijski bazen Otoka”.

Vaterpolo turnir veterana održan je 14. i 15. novembra, a učestvovalo je osam klubova iz zemalja bivše SFR Jugoslavije, i to “Pijani Somovi” i “Partizan” iz Beograda, “Jadran” iz Herceg Novog, “Jug” iz Dubrovnika, “Jadran Kostrena” iz Rijeke, “Incel” Banja Luka i domaćin “Vučko” iz Sarajeva.

Veterani dubrovačkog Juga odnijeli su pehar za prvo mjesto pobijedivši u finalu veterane Jadrana (Herceg Novi) rezultatom 9:8. Treće mjesto pripalo je Jadranu iz Koštrene.

Titula Fair Play Teama turnira pripala je timu "Pijanih Somova" iz Beograda, najboljim golmanom proglašen je Goran Vasiljević (Partizan), najbolji strijelac bio je Darko Mrdak (Partizan), dok je najbolji igrač Mario Šušić iz ekipe Juga. Počasni gost turnira bio je Milivoj Bebić, direktor Jadranske vaterpolo lige, dok su turnir obilježili brojni igrači, osvajači mnogih medalja na olimpijskim, svjetskim, evropskim i drugim takmičenjima.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.