Đurbuzović: Vitez dolazi oslabljen, ali ne smije biti opuštanja!
Dino Đurbuzović / FOTO: Sarajevski.ba

Đurbuzović: Vitez dolazi oslabljen, ali ne smije biti opuštanja!

Fudbaleri Željezničara će u nedjelju s početkom u 13 sati na Grbavici dočekati ekipu Viteza.

Izabranici Dine Đurbuzovića u posljednjih devet utakmica ne znaju za poraz. U posljednje tri utakmice ubilježili su isto toliko pobjeda, a cilj je nastaviti taj niz.

Strateg tima s Grbavice kaže da je Vitez ekipa koja dolazi da se nadigrava, ali kako njegovi izabraici u susret ulaze maksimalno oprezno.

”Igrači su pokatzali karakter i dokazali su svima – od navijača do stručnog štaba – da mogu odgovoriti na izazove koji se pred njih postavljaju”, rekao je Đurbuzović i dodao da Vitez dolazi oslabljen jer meč propuštaju njihova dva ponajbolja igrača Vidović i Jurić, ali da to nikako ne znači da smije doći do opuštanja.

“Svi znamo koliko nam znači ova utakmica i moramo učiniti sve da pobijedimo. Pozivam navijače da nas podrže kao u susretu protiv Travnika i iskreno se nadam da će doći uz velikom broju”, rekao je Đurbuzović i dodao da će o mogućoj jesenjoj tituli i utakmici s Borcem razmišljati tek nakon susreta sa Vitezom.

Podsjećamo da su iz Zvorničke 27 su organizovali akciju S rajom na Grbavicu: Dva navijača trećeg uvode besplatno. Naime, sa dvije ulaznice na Grbavicu će moći ući tri osobe, i to važi za sve tribine. Akcija važi i za godišnje i polugodišnje karte. Cijene pojedinačnih karata su: Jug 6 KM, Sjever 10 KM, Zapad 20 KM.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.