Baždarević: Godi mi zanimanje Hajduka
Foto: Sarajevski.ba

Baždarević: Godi mi zanimanje Hajduka

Mehmed Baždarević potencijalni je sportski direktor Hajduka. Iz splitskog kluba nisu demantirali interes za Baždarevića. Dapače, dali su dozvolu za nastavak priče tako da sada nije više sporno da je Baždarević ozbiljan kandidat za upražnjeno mjesto sportskog direktora.

Meša, kako su ga od milja za igračkih dana zvali, potpuni je profesionalac i nije se dao navući u bilo kakav razgovor u kojem bi otkrio da je između njega i Hajduka bilo kontakata.

Ni Baaždarević nije krio zadovoljstvo što se njegovo ime spominje na direktorskoj funkciji jednog od najtrofejnijih hrvatskih klubova.

“Godi mi, baš mi je drago što me se spominje kao sportskog direktora Hajduka. Nemam se što kome ulagivati, Hajduk je za mene uvijek bio veliki klub. Vidjet ćemo što će biti, da bilo što kažem, to bi bilo preuranjeno”, kazao je za Vecernji.hr, Baždarević kojem će, stigne li u poljudsku fotelju, biti prvi posao takve vrste.

Bivši igrač sarajevskog Željezničara, će u Alžiru u utorak gledati hoće li Vahid Halilhodžić uspjeti nadoknaditi poraz od 3:2 protiv Burkine Faso i plasirati se na Svjetsko prvenstvo, a više informacija o Hajduku imat će po povratku iz Afrike.

“Puno je stvari koje se moraju poklopiti, od obiteljskih preko sportskih do financijskih. Vidjet ćemo, nema žurbe”, kaže za Vecernji.hr nekadašnji trener Istresa, Étoile du Sahela, Al-Wakraha, Grenoblea i Sochauxa,


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.