Željo dočekuje Zvijezdu, Sarajevo na teškom ispitu u Mostaru
Foto: D.H. / Sarajevski.ba

Željo dočekuje Zvijezdu, Sarajevo na teškom ispitu u Mostaru

Danas Željezničar i Sarajevo igraju svoje utakmice 16. kola BH Telecom Premijer lige BiH.

Tim sa Grbavice će dočekati gradačačku Zvijezdu. Željo je u seriji od sedam utakmica bez poraza, a računajući i Kup BiH, taj broj se povećava na devet. Dino Đurbuzović ne može računati na već odavno odsutne Kvesića, Elvira i Benjamina Čolića, a nastup Jamaka je pod znakom pitanja. Ipak, u ekipu se vraćaju Selimović i Tomić koji su prošlo kolo bili suspendovani. S druge strane, Zvijezda je u posljednjih devet utakmica samo dva puta poražena, a kao gosti su odigrali sedam utakmica i ubilježili jednu pobjedu, jedan remi i pet poraza.

Na zvaničnoj stranici kluba sa Grbavice pozivaju navijače na utakmicu: FK Željezničar poziva sve navijače i simpatizere Kluba da sutra dođu na Grbavicu i podrže našu ekipu do nove pobjede koja će nas približiti samom vrhu tabele. Utakmica počinje u 13:30 sati.

Izabranici Husrefa Musemića, danas gostuju kod mostarskog Zrinjskog. Sarajevo u posljednje vrijeme i ne igra onako kako se to očekuje od njih, ali i pored toga ostvaruju dobre rezultate. U prethodnom kolu su slavili u Bijeljini rezultatom 2:1. Mostarci zaostaju za Sarajevom tri boda i sigurno je da će učiniti sve da sustignu rivala. Utakmica je na rasporedu u 15:00 sati.

Na ostalim utakmicama Slavija dočekuje Velež, a Mladost gostuje u Širokom Brijegu.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.