Volontiraj na EXIT-u!
Foto: EXIT

Volontiraj na EXIT-u!

EXIT fondacija poziva sve mlade iz regiona koji žele da steknu dragocjena iskustva na najboljem evropskom festivalu, da se prijave na konkurs „Volunteer – volume up“ do 15. juna. i tako postanu dio tima EXIT VOLONTERA.

PLAY @ EXIT, novosadski festival i ove godine otvara vrata svim zainteresovanim solo izvođačima, bendovima i di-džejevima kojima će konkurs Play@EXIT biti prilika i šansa da prikažu svoj rad na nekoj od festivalskih bina, ali i da ih primijete menadžeri, predstavnici festivala i novinari iz celog svijeta. Konkurs Play @ EXIT će trajati do 10. juna. Registracijom na sajtu www.exitmusic.rs i popunjavanjem aplikacije svaki bend se prijavljuje na konkurs za nastup na EXITu 2014 i dobija svoju stranicu na www.exitmusic.rs. Za sve izvođače koji već imaju svoje profile na sajtu, dovoljno je da se uloguju i na svojoj ličnoj stranici kliknu na “Apply for 2014”. Detaljna uputstva i propozicije konkursa mogu se pronaći na www.exitmusic.rs.

Kao jedini festival te veličine i značaja koji je nastao iz društvenog aktivizma mladih, EXIT već godinama unazad snažno podržava volonterizam podstičući mlade da se aktiviraju, steknu radna iskustva i upoznaju sa ljudima iz cijelog svijeta. Sa iskustvom u radu sa preko 4000 hiljade volontera koji su sarađivali sa EXIT timom od 2010. godine, EXIT fondacija teži da ove godine, u duhu stalnog napretka, afirmiše volonterski program i na regionalnom nivou.

Svi zainteresovani koji žele da se prijave na konkurs „Volunteer – volume up“ i postanu dio ovog velikog tima regionalnih volontera EXIT-a mogu da se prijave preko aplikacije na ovom linku. Da bi postao Exit volonter, kandidat mora biti punoljetan, ne smije biti krivično gonjen, a prije svega mora proći selekciju. Uz obavezu angažovanja ne više od 6 sati u toku jedne smjene, volonterima će na EXIT festivalu biti obezbijeđen ulaz, hrana, voda i smještaj u kampu (ukoliko za tim imaju potrebu), dok put i ostale lične troškove snose sami.

Volontiranje će trajati od 7. do 14. jula, pred i tokom EXIT festivala, a po završetku volontiranja, volonteri dobijaju certifikat koji dokazuje njihovo angažovanje na najboljem evropskom festivalu.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.