Glumica Dolores Lambaša preminula nakon saobraćajne nesreće
Foto: jutarnji.hr

Glumica Dolores Lambaša preminula nakon saobraćajne nesreće

Osvježeno u 13:46

Tridesetdvogodišnja hrvatska glumica Dolores Lambaša preminula je uslijed povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u srijedu ujutro, pišu hrvatski mediji.

“Dolores je umrla”, tim je riječima doktorica Blanka Sabolić Kermendi izašla pred novinare na Odjelu intenzivnog liječenja brodske bolnice nešto iza 14 sati, javlja rtl.hr.

Foto: PU brodsko-posavska

Automobil u kojem je stradala Dolores
Foto: PU brodsko-posavska

“Od dolaska u bolnicu stalno smo je reanimirali, no ozlijede su bile teže od života”, dodala je doktorica.

Automobil marke nissan kojim je upravljao glumac Stojan Matavulj (52), udario u volkwagen polo, te su od siline udarca sletjeli s kolnika i nekoliko puta se prevrnuli, piše gloria.hr. U nesreći, koja se dogodila u 6.30 sati kod Oprisavaca, Brodsko-posavska županija, lakše je povrijeđen Matavulj protiv kojeg je podignuta kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

Lakše povrijeđen je i 40-godišnji vozač pola.

“Jutros u 7,20 sati u našu ustanovu primili smo žensku osobu politraumatiziranu i u stanju šoka te s teškim ozljedama koje ugrožavaju život. Odmah je upućena u operacijsku salu gdje je učinjena reanimacija i svi kirurški postupci hemodinamske stabilizacije”, rekao je Josip Samardžić, voditelj Odjela kirurgije Opće bolnice Josip Benčević za Brodportal.hr.

Povrede su bile teške i opsežne, te je hrvatska glumica izgubila bitku za život.

[author image=”https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRCht-ubo_07rVMfDk0Om49v0aQmQ5RL5rOI11ZL6M6R1-LxmV9Sg” ]Dolores Lambaša rođena je u Šibeniku 29. ožujka 1981. godine.Na malim ekranima lijepu su Dolores gledatelji već mogli vidjeti u glavnim ulogama, u serijama ‘Dobre namjere’ i ‘Zakon ljubavi’, dok je na kazališnim daskama zapamćena u predstavi Zagrebačkog HNK, ‘Dom Bernarde Albe’, u režiji Božidara Violića gdje je glumila glavnu ulogu Adele. Film kojim se najviše ponosi je ‘Vjerujem u anđele’, a nagrađen je sa sedam nagrada publike diljem svijeta. (Dnevnik.hr) [/author]


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.