Premijera filma Samo jedan let
FOTO: www.ibjs-fund.com

Premijera filma Samo jedan let

Premijera filma “Samo jedan let” autora Ibrahima Jakića biti će održana u Bosanskom kulturnom centru u utorak 29.10.2013. godine u 19h.

Na press konferenciji priču o zlatnom leptiru  predstaviće autor projekta  Ibrahim Jakić. Pored autora na press konferenciji obratiće se i Samra Mlinar,  glumica u filmu kao i prof. Besim Spahić koji je među prvima dao mišljenje i podršku ovom projektu.

Radi se o art filmu, prvog bh. fonda za kulturu, umjetnost i humanizam. To je istinita filmska priča o rađanju ovog fonda, o gradu na Neretvi i njegovim lastama te o bijeloj dugi od kamena. I.B. Jakić Šejla Fond Zlatnog leptira, kroz realizaciju projekata iz oblasti kulture i umjetnosti, želi pružiti ruku djetetu i probuditi humanizam u čovjeku.

Na oficijelnoj stranici www.ibjs-fund.com možete čuti pjesmu Samo jedan let i pogledati muzički spot sa kadrovima filma.

Već skoro šest godina traje realizacija ovog projekta koji je krunisan, kažu velikim filmom prema istinitoj priči o nastanku Fonda Zlatnog leptira i istinskim legendama Grada na Neretvi

Darujmo zajedno djetetu osmijeh kroz prvu priču Šejlinog fonda za film, umjetnost i humanizam.

 


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.