Porodica i brojni prijatelji se oprostili od Dolores
Foto: Sibenik.in

Porodica i brojni prijatelji se oprostili od Dolores

Dolores Lambaša, u dobi od samo 32 godine, stradala je u automobilskoj nesreći 23. oktobra. Samo nekoliko sati nakon sudara podlegla je ozljedama u slavonskobrodskoj bolnici.

Njezina je smrt šokirala domaću i regionalnu javnost, a brojni su se članovi obitelji, kolege i prijatelji ovog petka oprostili od mlade glumice koja je pokopana na šibenskom gradskom groblju.

U šibenskom Hrvatskom narodnom kazalištu održana je komemoracija kojoj su prisustvovali brojni glumičini prijattelji. Tom je prigodom Joško Ševo recitirao pjesmu Arsena Dedića, a mnogi su se upisali u knjigu žalosti, javlja Index.hr.

Na sahranu je stigao i Stojan Matavulj koji je upravljao vozilom u trenutku nesreće u kojoj je stradala Dolores.

[author image=”http://www.oslobodjenje.ba/portal/images/articles/hrvatska-glumica-dolores-lambasa-tesko-povrijedjena-u-saobracajnoj-nesreci.jpg” ]Dolores Lambaša rođena je u Šibeniku 29. marta 1981. godine. Bila je hrvatska televizijska, filmska i kazališna glumica. Na malim ekranima lijepu su Dolores gledatelji mogli vidjeti u serijama ‘Dobre namjere’, ‘Zakon ljubavi’, ‘Ruža vjetrova’, ‘Najbolje godine’, ‘Zauvijek susjedi’ i ‘Odmori se, zaslužio si’, dok je na kazališnim daskama zapamćena u predstavi Zagrebačkog HNK, ‘Dom Bernarde Albe’, u režiji Božidara Violića gdje je glumila glavnu ulogu Adele. Film kojim se najviše ponosi je ‘Vjerujem u anđele’, koji je nagrađen sa sedam nagrada publike diljem svijeta. Glumila je i u filmovima ‘Tumor’ i ‘Pravo čudo’. (Dnevnik.hr)[/author]

 


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.