Kriterion Halloween – Eko perfomans i interesantne nagrade
Foto: Kriterion

Kriterion Halloween – Eko perfomans i interesantne nagrade

Foto: Kriterion

Foto: Kriterion

Art kino Kriterion i ove godine obilježava Noć vještica na jedinstven i zanimljiv način. Program se proširio, te će se u toku dana osim maratona filmova i nastupa plesne grupe Fresh Generation, održati i mali performans projekta Waste is Taste.

Waste is Taste bavi se promoviranjem reciklaže i to koristeći modni dizajn. Mlada dizajnerica brenda će pred uručenje nagrada za tri najstrašnije maske, u ponoć kratko predstaviti par modela/kostima koji su dizajnirani specijalno za ovu priliku.

Ulaznice za party se mogu kupiti na ulazu po cijeni od 5 KM i 7 KM u zavisnosti od toga da li ste maskirani ili ne (porez na nemaštovitost).

Art kino Kriterion također od idućeg mjeseca ulazi u program reciklaže i razvrstavanja otpada zahvaljujući saradnji sa Ekopakom, prvim operaterom sistema upravljanja ambalažnim otpadom u BiH. Na ovaj način planira se pokrenuti akcija građenja svijesti o utjecaju načina života građana na ekologiju i okoliš.

Kako navode organizatori, Noć vještica je ovim putem dobila i važnu ulogu i poruku, naravno bez odstupanja od najbolje zabave u gradu!

Za filmofile i maratonce, poznate su satnice početka filmova i pauza, te od 14.00h, 15.50h i 17.55h uživajte u odabranim filmovima iznenađenja. Ulaz na projekcije, na kojim možete osvojiti i ulaznice za party, je potpuno besplatan.

Somersby All Hallows’ Eve je oficijelni naziv ovogodišnjeg Kriterion Halloween partija koji će početi u 21 sat, a za fantastičnu atmosferu pobrinut će se pet Dj izvođača. Andromeda, Hibrid, Keon, Said5 i Fa11out će uz zalihe specijalnih efekata, Halloween slatkiša i dobre atmosfere rasplesati sve ljubitelje kostimiranih događaja.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.