VIDEO: Vjetar u Hrvatskoj rušio stabla, ima povrijeđenih
Foto: Dnevnik.hr

VIDEO: Vjetar u Hrvatskoj rušio stabla, ima povrijeđenih

Jako nevrijeme noćas i tijekom jutra pogodilo je veći dio zemlje. Jak vjetar popraćen kišom čupao je stabla u Zagrebu, a pod njima je stradalo i nekoliko osobnih automobila. Na Zavižanu i u Begovom Razdolju pao je snijeg, a u DHMZ upozorava kako bi udari bure mogli dosegnuti i 200 km/h, javlja Dnevnik.hr.

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Mogući su odroni zemlje i kamenja. Iz HAK-a upozoravaju vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Zbog srušenih stabala zatvorena je za sav promet Sljemenska cesta u Zagrebu, a problemi su nastali i u autobuskom prijevozu.

U prekidu su i neke trajektne linije.

Povrjeđeno troje djece

U padu stabla u dvorištu Osnovne škole u Opatiji, povrijeđenp je troje učenika, saznaje Dnevnik.hr iz PU primorsko-goranske. Prema riječima glasnogovornice PU, radi se o lakšim tjelesnim povredama, a djeca su prebačena u riječku bolnicu na Kantridi. Dojava o toj nesreći bila je u 7:45 sati.

Dvojica radnika teško su stradala na Marčeljevoj Dragi, koje je bura bacila s ceste. pali su osam metara ispod i obojica zadobili teške tjelesne ozljede. Policija je dojavu o toj nesreći zaprimila u 7:40 sati.

U jutarnjim satima došlo je i do prevrtanja dva teretna vozila, jednog kod Putnika, pored Grobnika, a drugog kod Omišlja na otoku Krku, gdje su dvije osobe lakše ozlijeđene.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.