Slavko Petrović: Dugo smo čekali da se na našem stadionu odigra evropska utakmica
Foto: Damir Hajdarbašić, Sarajevski.ba

Slavko Petrović: Dugo smo čekali da se na našem stadionu odigra evropska utakmica

FK Željezničar će u okviru prvog pretkola Evropske lige dočekati Zetu, a tim povodom održana je konferencija za medije u Plavom salonu, na kojoj su se obratili šefovi struka, Slavko Petrović i Duško Vlaisavljević, te kapiten Plavih, Zajko Zeba.

Medijima se prvo obratio šef struke Zete, Duško Vlaisavljević, koji je istakao da je njegova ekipa najbolja ekipa u Crnoj Gori.

– Jedina mana naše ekipe je neiskustvo. Mi smo najbolja ekipa u Crnoj Gori, tako da Želji dolazi najbolja ekipa u Crnoj Gori. Jesmo najmlađi, ali nadam se da će ovo biti dodatan motiv i da će puno više pružiti nego pred praznim tribinama, kazao je Vukičević.

Trener Želje, Slavko Petrović, poručio je da poštuju ekipu Zete, ali i da ako njegova ekipa pruži maksimum realan je prolaz u drugo pretkolo.

– Dugo smo čekali da se na našem stadionu odigra evropska utakmica. Imamo jednog protivnika koga poštujemo i mislim da ćemo u ove dvije utakmice biti bolji i proći u drugo pretkolo. Izgubili smo jednog od najboljih igrača u vidu Stevanovića, na tu poziciju se nametnuo Zec. Doveli smo Graovca, imamo jednu dobru ekipu koja ima realne šanse da prođe u drugo pretkolo, rekao je Petrović.

Kapiten Plavih Zajko Zeba očekuje pune tribine i jednu emotivnu atmosferu u kojoj se nada da će Željo ostvariti dobar rezultat.

– Prije 13 godina je bila posljednja evropska utakmica, ali opet nije to kao sada. Sad je gotovo nov stadion, biće emotivna utakmica, očekujem pune tribine, pun stadion, veliku podršku, a mi ćemo dati svoj maksimum, to budite sigurni i probati doći do pobjede. Teško mi se osvrnuti na završetak prošle sezone gdje smo imali sve u svojim rukama. Fudbal je takav, nismo osvojili. Atmosfera u ekipi je dobra, jedva čekamo da počne utakmica i da probamo koliko-toliko da krenemo u nove pobjede i da ovo što je bilo ostavimo iza nas. Znamo da ako pobijedimo da će se sve okrenuti u našu korist i da nas rezultati mogu nositi dalje, poručio je Zajko Zeba.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.