Radovac: Iz utakmice u utakmicu Sarajevo će biti bolje
Foto: Damir Hajdarbašić, Sarajevski.ba

Radovac: Iz utakmice u utakmicu Sarajevo će biti bolje

FK Sarajevo u trećem kolu BiH Premijer lige sastaje se sa GOŠK-om iz Gabele, tim povodom održana je konferencija za novinare.

Novi šef stručnog štaba Bordo kluba, Senad Repuh, prvi se obratio prisutnim novinarima.

Foto: Damir Hajdarbašić, Sarajevski.ba

Dvije sedmice su iza nas, radili smo na tome da ekipu vratimo psihološki. Pobjeda u Zenici nam je vratila malo samopouzdanja. Sutra nas očekuje bitna utakmica i sve osim pobjede smatrat ćemo velikim neuspjehom. Želimo tri boda, koja bi nam dala još veći vjetar u leđa.”, kazao je Senad Repuh.

Repuh se osvrnuo i na povrijeđene igrače, “Marko Mihojević je povrijeđen tako da neće biti u konkurenciji, svi ostali su spremni. Novi igrač još nije tu zbog administrativnih problema, ali biće spreman za naredne utakmice.

Nakon šefa Brodo kluba novinarima se obratio i prvotimac, Samir Radovac.

Foto: Damir Hajdarbašić, Sarajevski.ba

Nadamo se pobjedi jer to FK Sarajevo mora da pobjeđuje, naročito protiv slabijih ekipa. Pozivam sve navijače da nas podrže na putu ka novoj pobjedi. Utisci za sada su super. Odlično radimo, šef je malo nadogradio našeg prethodnog trenera. Radimo malo više na taktici i to se vidjelo i u Zenici“, rekao je kapiten Bordo kluba.

Utakmica je na rasporedu od 20 sati na stadionu Asim Ferhatović Hase.

Ulaznice za susret se mogu kupiti u oba Bordo Fan Shop-a, ul. Maršala Tita 38/b i Bezistan, te u Bordo kućici na Sarajevo Summer Marketu ispred BBI Centra. Bordo Fan Shop u prostorijama kluba otvoren je do 16 sati, u Bezistanu do 20 sati, a Bordo kućica na trgu ispred BBI Centra očekuje navijače i simpatizere kluba svakog dana do 22 sata, a nedjeljom do 20 sati. Cijene ulaznica su sljedeće:

*Tribina “Sjever – Vedran Puljić” – 3 KM, *Tribina “Istok” – 5 KM, *Tribina “Zapad” – 7 KM, 

*Cijena ulaznica za djecu do 12 godina iznosi 1 KM za ovu utakmicu.

Prodajna mjesta na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase” bit će otvorena na dan utakmice, od 17:30 sati, te će se i na tim lokacijama moći kupiti ulaznice za utakmicu između Sarajeva i GOŠK-a.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.