Prošetajte i vi pistom Sarajevo Fashion Weeka

Osim što daje priliku bh. modnim dizajnerima, 35. Nivea BH Fashion Week Sarajevo  pruža idealnu priliku i bh. profesionalnim modelima da ostvare kontakte i prisustvuju castingu za više inozemnih modnih agencija koji su najavili svoj dolazak. Svoju priliku da budu dio najveće modne manifestacije u BiH i regiji dobiće i neka nova lica. Stoga, modna agencija Abc Models poziva sve zainteresirane djevojke i muškarce od 16 do 24 godine da se prijave.
Dvadeset modnih dizajnera će odabrati preko 150 modela koji će nositi njihove najnovije kolekcije tokom 35. Nivea BH Fashion Week Sarajevo a koji će se održati od 14. - 16. novembra 2015 godine
Potrebno je poslatfotografiju i svoje podatke: ime i prezime, visinu, težinu, godine, grad i mobitel u inbox na FB stranicu Modna Agencija ABC Models. Prijave mogu dostaviti sve djevojke koje dolaze iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske ili Crne Gore. Najboljima će se pružiti prilika da rade revije na BH sedmici mode u periodu od 14.11.-16.11.2015 godine, ali i mogućnost da se predstave ino modnim scoutima koji dolaze iz Turske, Italije, Engleske i Kine kao i Fashion TV. Kao i svih prethodnih godina, ni ove godine javnosti neće izostati najpoznatija imena bh. modne scene od Delile Softić – Fashion TV Model i zaštitno lice 35. Nivea BH Fashion Week, Ines Jovanović – World Top Model BiH 2015 koja je odabrana od strane talijanskih modnih scouta i u decembru 2015  godine će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na izboru World Top Model u Rimu, Italija, Snežane Kuzmanović - Miss BiH 2011, Isidore Borovčanin – Miss BiH 2014, koja je na izboru za Miss World 2014 proglašena za Top Model Miss World 2014, Sanda Gutić – Miss BiH 2013, Munevera Muratović – Fashion TV Model BiH 2015 godine, Muradija Hamzagić – World Top Model Crne Gore 2015 koja je odabrana od strane talijanskih modnih scouta i u decembru 2015 godine će predstavljati Crnu Goru na izboru World Top Model u Rimu, Italija i dr. Pred nama je najiščekivaniji 35. Nivea BH Fashion Week Sarajevo s odličnim programom gdje će vodeći BH dizajneri u tri večeri predstaviti svoje nove kolekcije.

Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.