Prodaja ulaznica za derbi počinje u petak
Foto: Samir Cacan, Sarajevski.ba

Prodaja ulaznica za derbi počinje u petak

Prodaja ulaznica za utakmicu prvog kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine između FK Željezničar i FK Sarajevo, zvanično će početi u petak, 22. jula, piše zvanična stranica FK Željezničar.

Prodaja će se vršiti na Stadionu Grbavica i prodajnom mjestu Ferhadija od 10 do 18 sati, dok će na dan utakmice navijači ulaznice moći kupiti na Stadionu Grbavica od 12 sati i u Ferhadiji od 11 do 16 sati.

Cijene ulaznica iznosit će 5 KM za tribinu Jug, 10 KM za tribinu Sjever, 20 KM za tribinu Zapad A i 25 KM za tribinu Zapad galerija.

FK Željezničar moli navijače da svoje ulaznice kupe na vrijeme i da svoj dolazak na utakmicu planiraju ranije kako bi se izbjegle neželjene gužve. Vlasnici godišnjih ulaznica će imati posebne ulaze na stadion koje navijači sa drugim ulaznicama neće moći koristiti. Ulazak za djecu do 12 godina će biti moguć samo uz roditelje koji su vlasnici godišnjih ulaznica i to na tribine Jug i Sjever dok ulazak djece bez ulaznice neće biti moguć na tribinu Zapad.

Ulaznice kao i uvijek možete kupiti na mjestima predviđenim za prodaju istih, od posebno ovlaštenih osoba. Jedine ispravne ulaznice za ulazak na utakmicu se kupuju na tim mjestima. Na Stadionu će inspekcija provjeravati ulaznice, a kod koga se pronađu falsifikovane ulaznice protiv njega će se podnijeti prekršajna prijava.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.