Počela prodaja ulaznica za EXIT
Foto: EXIT

Počela prodaja ulaznica za EXIT

Nedavno je otkriven datum održavanja 15. Izdanja prestižnog muzičkog festivala EXIT, koji će se naredne godine, pod sloganom EXIT avantura, održati u dvije države.

EXIT festival se održava od 10. Do 13. jula u Novom Sadu, dok se Sea Dance Festival održava na plaži Jaz u crnoj gori od 15. Do 17. jula.

Tako je jedan od najboljih regionalnih muzičkih

Ulaznice za oba festivala su u prodaji i u Bosni i Hercegovini, a do 14. januara moći će se kupiti po cijeni od 98 KM, uz napomenu da je ovaj broj ulaznica ograničen. Oni koji kupe paket ulaznica po ovoj cijeni, biće nagrađeni ulaznicom za svih sedam dana EXIT avanture, odnosno dobijaju ulaznicu za tri dana Sea Dance Festivala na Jazu potpuno besplatno!

Članovi EXIT tribea koji iskoristise ovu super ponudu, EXIT im poklanja i smještaj u kampu festivala u Novom Sadu, dok oni koji EXIT posjećuju prvi put mogu već sada rezervisati svoje mjesto u kampu po cijeni od 50 KM.

Pored svih popusta i pogodnosti, svi oni koji žele da nam u potpunosti prepuste organizaciju svog prijevoza i smjestaja na EXIT festivalu, mogu izabrati jedan od paketa specijalno dizajniranih za nezaboravno ljetnje iskustvo!

Paket EXIT od 203 KM podrazumijeva ulaznicu za EXIT festival, smještaj u kampu u Novom Sadu, kao i prijevoz iz vašeg grada do EXIT festivala, sa povratkom.

Oni koji žele na EXIT avanturu, za istoimeni paket po cijeni od svega 283 km dobiće ulaznice za EXIT festival, Sea Dance Festival, smještaj u kampu u Novom Sadu, prijevoz iz vašeg grada do Novog Sada, prijevoz od Novog Sada do Budve, sa povratkom u vaš grad.

Više o paketima na www.EXITtrip.org

Redovna cijena ulaznica koštaće za EXIT festival – 233 km, a za Sea Dance Festival – 84 KM.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.