Obustava saobraćaja u ulici Obala Kulina Bana
Foto: Arhiv, Sarajevski.ba

Obustava saobraćaja u ulici Obala Kulina Bana

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji uličnih cjevovoda od 08 do 18 sati obustavlja se saobraćaj u ulici Obala Kulina Bana (od raskrsnice sa ulicom Gimnazijska do raskrsnice sa ulicom Ćumurija) u lijevoj traci u dozvoljenom smijeru, dok drugi dio ostaje slobodan za saobraćaj.

Zbog radova na izgradnji kružne raskrsnice na dijelu ulica Ante Babića i Ive Andrića (spoj “X” transferzale i novoizgrađene “A” transferzale), obustavljen je saobraćaj u dijelu ulice Ive Andrića (od raskrsnice sa ulicom Olimpijska do raskrsnice sa ulicom Ante Babića).

Zbog radova na rekonstrukciji vodovodno-kanalizacione mreže od 07:30 do 17 sati obustavlja se saobraćaj u ulici Avde Jabučice (od broja 29 do spoja sa ulicom Imera Stupca), a alternativni pravac za vrijeme obustave je: Avde Jabučice-Omera Stupca-Kalemova-Tešanjska-Kranjčevićeva i obratno.

Zbog izvođenja sanacionih radova, usporeno se saobraća u ulicama: Blažujski drum, Lužansko polje, Dejzina Bikića, Nalina, Kemal Begova i Branilaca Hotonja.

Zbog izvođenja radova na izgradnji kolektora usporeno se saobraća na lokalnom putu Ljubovčići-Jeleč-Pazarić (od 08 do 17 sati), saopćili su iz BIHAMK-a


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.