Novi vid vježbanja: Slender you sprave na Termalnoj rivijeri Ilidža
Termalna rivijera Ilidža

Novi vid vježbanja: Slender you sprave na Termalnoj rivijeri Ilidža

Prvi SLENDER YOU studio i fitnes za žene u Bosni i Hercegovini, napokon je otvorio svoja vrata i u Termalnoj rivijeri Ilidža.

Dame, od sada imate mogućnost da ispuniti svoj san o vitkoj figuri, bez umora, bolova ili ostajanja bez daha.

U Termalnoj rivijeri smo nakon niza uspješno plasiranih novih proizvoda oformili studio koji će vježbačice moći posjećivati kako bi se vratile u formu i održale svoje zdravstveno stanje.

Slender You je fitness metoda bazirana na spravama koje se samostalno pokreču pomoću elektromotora i tako ublažavaju napor koji bi trpili vaši zglobovi i drugi dijelovi tijela.

Slender you kolekcija sastavljena je od ukupno šest sprava, tzv. stolova, koje se pokreću pomoću elektromotora, te tako olakšavaju izvođenje vježbi.

Zbog svojih  karakterističnosti  Slender you studio u Termalnoj rivijeri namijenjen je samo  ženskoj populaciji.

Ova fitnes metoda je bila namijenjena rehabilitaciji pacijenata s teškim mišićnim odumiranjima, ali nakon što su liječnici primijetili i izvanredan učinak na smanjenje kilograma i cjelokupnog obima tijela, prvobitni izgled sprava dorađen je i prilagođen za svakodnevnu upotrebu. Danas se koristi za vježbu cijelog tijela, kao i za lokalnu fizioterapiju.

S našim vježbačicama radi obučeno osoblje koje će već nakon prvog dolaska dati savjete o načinju korištenja i pravilnom izvođenju.

Za rezervaciju termina i više informacije pozovite broj 033/771-000 ili posjetite web stranicu www.terme-ilidza.ba.

U nastavku pogledajte kako izgleda vježbanje na Slender you spravama.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.