Mešini puleni gostuju u Austriji, mladi Zmajevi dočekuju Tursku
Foto: Damir Hajdarbašić, Sarajevski.ba

Mešini puleni gostuju u Austriji, mladi Zmajevi dočekuju Tursku

Fudbaleri A i mlade reprezentacije sutra će odigrati prijateljske susrete. Mladi Zmajevi će ugostiti Tursku dok će naša najbolja selekcija gostovati u Beču kod domaće Austrije.

Nakon pobjede u Andori rezultatom 3:0, sutra će Zmajevi odigrati i drugu utakmicu u tekućoj godini. Selektor Baždarević je na konferenciji za medije istakao da će u utakmicu svi ući maksimalno posvećeni jer je ovo jedan veoma bitan test na našu reprezentaciju. Popularni Meša je najavio u promjenu formacije, te je kazao da će Lulić i Salihović biti pošteđeni nastupa. Utakmica je na rasporedu od 20:30 na Face TV.

Za razliku od starijih Zmajeva, mlada reprezentacija je prvu utakmicu pod vodstvom novog selektora poražena. U Tuzli su izabranici Darka Nestorovića poraženi od SAD sa 5:2. Sutra od 14 sati u Kaknju će odigrati i drugi prijateljski dvoboj, a protivnik je reprezentacija Turske. Mladi golman Vedran Kjosevski je poručio da je ovo nova selekcija, da odavno nisu igrali zajedno te najavljuje bolje rezultate u nastavku.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.