Kreativne ideje za božićne poklone
Foto: telegraph.co.uk

Kreativne ideje za božićne poklone

Svi volimo Božić i radosti koje nosi sa sobom, a posebno se radujemo poklanjanju i primanju poklona. Božić je vrijeme kada se poklanjaju sitnice, ne morate puno potrošiti da bi razveselili svoje najmilije. 

Iznenadite svoje najbliže poklonom koji ste sami napravili i tako pokažite trud koji ste uložili. Uradi sam pokloni vam štede novac, a i vi se zbog njih bolje osjećate jer tako dajete do znanja koliko volite osobu kojoj ih poklanjate.

Imate li koji skriveni talent? Sigurno postoji nešto što znate sami napraviti, ali vam prije nije bilo potrebno. Upotrijebite sada svoje znanje i ispletite kapu ili šal. Pokušajte iznenaditi supruga ili dijete ukrasnom kutijom koja će biti ispunjena lijepim porukama. Pronađite neku staru kutiju i ukrasite je kako mislite da je najbolje. Nakon toga posložite nekoliko ceduljica s raznim porukama i sa nekoliko fotografija. U ovu preslatku kutijicu iznenađenja možete poredati i nekoliko čokoladica ili bombona. Izaberite samo ono za šta znate da će razveseliti onoga kome poklanjate.

Voli li vaš dragi masaže i opuštanja, a odlazak na spa vam je sada nedostupan zbog finansija? Onda je vrijeme da napravite spa ugođaj u svom domu. Ukrasite životni prostor svjećicama i pustite opuštajuću muziku te priuštite svom dragom masažu. Bit će to poklon koji će dugo pamtiti.

Pokažite svoju kreativnost i uštedite novce koji će vam trebati za nešto drugo. Pravila nema, čega se god možete sjetiti, sve dolazi u obzir, a važno je samo da ste pogodili bit Božića.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.