Kostić: Željo mora pobjediti svaku utakmicu
Foto: Damir Hajdarbašić, Sarajevski.ba

Kostić: Željo mora pobjediti svaku utakmicu

FK Željezničar će u okviru trećeg kola Premijer lige BiH dočekati ekipu Širokog Brijega, a tim povodom održana je konferencija za medije u Plavom salonu na kojoj su se obratili šef stručnog štaba Plavih, Miloš Kostić i prvotimac, Jovan Blagojević.

Utakmicu je prvo najavio šef struke, Miloš Kostić, koji je istakao da je stručni štab upoznat sa kvalitetom Širokog Brijega.

Mi se spremamo za još jednu utakmicu u nizu kao i za svaku dosadašnju svaku utakmicu. Znamo kakav je Široki i kakva je ekipa. Moramo gledati sebe, moramo biti na nivou i ako bude to kao što momci mogu mislim da nećemo imati problema. Nemamo nekih većih povreda osim Husića koji je van stroja. Ostali su momci zdravi i biće spremni za utakmicu, kazao je Miloš Kostić dodavši:

– Oni možda imaju rezultatsku krizu, ali igraju dobar fudbal. Sigurno kad moraš da pobijediš to je teško i mi smo svjesni toga. U Želji igrači moraju biti svjesni da moramo pobijediti svaku utakmicu. Tako se spremamo od početka priprema.

Utakmica je na rasporedu u subotu od 20 sati. Ulaznice su u prodaji na dan utakmice od 10 sati, a cijene će iznositi 5 KM za tribinu Jug, 10 KM za tribinu Sjever, 20 KM za tribinu Zapad A i 25 KM za tribinu Zapad galerija.

Jovan Blagojevic

Foto: Damir Hajdarbašić, Sarajevski.ba

U atmosferi u ekipi i očekivanjima je govorio i Jovan Blagojević.

Očekujemo tešku utakmicu kao i svaki put protiv Širokog. Otišlo im je par dobrih igrača, ali su i dalje jako dobra ekipa i borit će se za vrh. Što se tiče pitanja za moju poziciju, ja sam razgovarao sa šefom i naravno da neću odbiti ono što šef od mene traži, rekao je Jovan Blagojević.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.