Kodro: Bit će promjena u sastavu
Foto: Denis Ruvić, Sarajevski.ba

Kodro: Bit će promjena u sastavu

Fudbaleri Sarajeva će u okviru 17. kola Premijer lige ugostiti banjalučki Borac, a tim povodom održana je konferencija za medije.

Prisutnim su se obratili šef struke, Meho Kodro, te veznjak Bordo tima, Miloš Stojčev. U uvodnom izlaganju Kodro se osvrnuo sa prethodnu utakmicu sa Borce.

“Problema sa povredama nemamo. Bilo je udaraca i iscrpljenosti, ali niko neće izostati. Svaki poraz utiče na ekipu, pa tako i na nas. Mi smo analizirali utakmicu, i u subotu je nova utakmica na kojoj ćemo nadam se ispraviti te greške”, kazao je Meho Kodro dodavši:

“Imamo širok fond kvalitetnih igrača, i mogu vam reći da će biti promjena u sastavu. Ne treba puno rotirati, ali mi mislimo dvije tri utakmice unaprijed i rotacije su pozitivne za nas.”

Meho je istakao kvalitet tranzicije kod ekipe Borca, te naglasio da njegova ekipa stavlja akcent na prekide gdje su zakazali u prošloj utakmici.

Potom se obratio Miloš Stojčev koji je prije nekoliko dana produžio ugovor sa Sarajevom.

“Klub je zadovoljan onim što pružam, ja sam zadovoljan ovdje i ugovor sam produžio na obostranu zadovoljstvo. Sreća u ovom porazu od Borca je što imamo popravni, dok u prvenstvu nemamo. Ovaj put nas Borac neće iznenaditi, znamo kako igraju, i da će igrati na kontranapade”, rekao je Stojčev i istakao da moraju realizovati prilike koje naprave.

Utakmica je na rasporedu sutra od 17 sati.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.