Godišnje ulaznice na Grbavici samo uz člansku kartu – Budi dio “Plave revolucije“
Foto: fkzeljeznicar.ba

Godišnje ulaznice na Grbavici samo uz člansku kartu – Budi dio “Plave revolucije“

FK Željezničar danas je počeo sa prodajom godišnjih ulaznica za sezonu 2016/2017.

Godišnja ulaznica vrijedi za sve prvenstvene domaće utakmice, kao i za domaće utakmice kupa BiH – osim finala. Potez na koji su se odlučili iz “Doline ćupova” je da godišnju ulaznicu mogu kupiti samo aktivni članovi kluba.

Kako iz FK Željezničar naglašavaju jedna od pogodnosti za vlasnike godišnjih ulaznica će biti posebno predviđeni i označeni ulazi na stadionu Grbavica.

Cijene godišnjih karata su sljedeće:
Jug – 35,00 KM, Sjever – 60,00 KM, Sjever (za penzionere) – 30,00 KM, Zapad A – 250,00 KM, VIP Galerija – 300,00 KM, VIP Gold – 1.000,00 KM

Dodatni detalji:

  • Godišnju ulaznicu mogu kupiti isključivo aktivni članovi Kluba, te će se prilikom kupovine vršiti uvid u evidenciju članova.
  • Godišnje ulaznice su validne za sve domaće utakmice FK Željezničar u okviru BHT PL BiH sezona 2016/2017 i Kupa BiH.
  • Prilikom kupovine godišnjih ulaznica za tribine Zapad A, VIP Galerija i VIP Gold, a koje će biti adekvatno numerisane, navijači će imati mogućnost putem grafičkog prikaza odabrati željeno mjesto.
  • Vlasnici godišnje ulaznice će imati pogodnost ulaza na Stadion Grbavica na posebno predviđenom i označenom ulazu.
  • Djeca do 12 godina starosti imaju mogućnost besplatnog ulaza na sjevernu i južnu tribinu uz pratnju roditelja koji/a je vlasnik godišnje karte.
  • Napomena iz tačke 1.6. ne važi za tribine Zapad A, VIP Galerija i VIP Gold. Na prethodno navedenim tribinama moguće je ući isključivo uz posjedovanje pojedinačne ili godišnje karte.

Godišnje karte možete kupiti svakim radnim danom od 10 do 18 sati, te subotom od 10 do 16 sati u prostorijama Kluba. Također, u istom terminu možete produžiti članske kartice koje vrijede 365 dana od dana učlanjenja ili produženja članstva.

Sav novac prikupljen prodajom članskih kartica i godišnjih ulaznica bit će rezervisan i iskorišten za izgradnju istočne tribine Stadiona Grbavica, a Klub će nastaviti sa praksom redovnog izvještavanja navijača i sponzora o prikupljenim sredstvima, naglasili su iz FK Željezničar.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.