FOTO: Odović i Kokot najavljuju tešku utakmicu, ali i tri boda

Povodom odigravanja utakmice Željezničara i Slavije, održana je konferencija za medije na Stadionu Grbavica.

Prisutnim novinarima su se obratili šef stručnog štaba, Milomir Odović, fudbaler Zoran Kokot, te predstavnici navijača Adi Omanić i Amar Zulić.

"Ovo nam je posljednja utakmica u ovom mini ciklusu, a nakon toga slijedi reprezentativna pauza. Ja sam rekao ako želimo doći do cilja moramo igrati u kontinuitetu dobro. Pred nama je važna utakmica, a bez obzira što je Slavija prošlu utakmicu izgubila biće jako teško", kazao je Odović.

Milomir se dotakao utakmica na Pecari sa Širokim i rekao je da su trebali odigrati hrabrije drugo poluvrijeme što bi dovelo do još boljeg rezultata.

Potom se obratio Zoran Kokot, upravo bivši igrač Slavije.

"Poznajem ekipu Slavije i radi se o dobrom klubu, u kojem sam proveo nekoliko godina. Sada sam fudbaler Želje i učiniću sve da Željo ostvari pobjedu. Nadam se da će nas navijači podržati i da cemo nastaviti ovaj niz koji imamo i da ćemo upisati nova tri boda", rekao je Kokot.

Predstavnici navijača su pozvali sve navijače i simpatizere da podrže Želju u nedjelj uda dođe do nova tri boda. Dodajmo i to da je pred konferenciju potpisan sponzorski ugovor između NLB banke i FK Željezničar.


Imaš vijest za nas?

Pošalji nam potpuno anonimno vijest ili informaciju.